Başkan Yüksel yeni sanayi esnafını bilgilendirdi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, S.S. 100. Yıl Tekirdağ 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Yeni Sanayi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen olağan genel kuruluna katı

Süleymanpaşa 18.10.2021 15:31:00 0
Başkan Yüksel yeni sanayi esnafını bilgilendirdi

S.S. 100. Yıl Tekirdağ 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin olağan genel kuruluna Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Karaküçük ve Gökhan Saygı, Encümen Üyesi Şahin Umur, Belediye Meclis Üyeleri Metin Çalışkan, Ali Rıza Eti ve Hikmet Mutlu da konuk oldu.

 

BİLGİLER VERDİ

 

Eski Sanayi Sitesi’nde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm projesi hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Yüksel, Karadeniz Mahallesi’nde yeni yapılacak olan sanayi sitesi ve işyerleri ile ilgili bir sunum yaptı. Genel Kurulda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile birlikte Süleymanpaşa’da hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm projesinin detaylarını Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile paylaşan Yüksel, yeni yapılan sanayi dükkânlarının teknik ve yapısal özellikleri ile ilgili de bilgi verdi.

 

SANAYİ ESNAFIMIZA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Genel Kurul sonrası açıklama yapan Başkan Cüneyt Yüksel, “S.S. 100. Yıl Tekirdağ 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifimizin olağan genel kurul toplantısında kooperatif üyelerimizle buluştuk. Genel kurulda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile birlikte şehrimizde uygulayacağımız Kentsel Dönüşüm programı kapsamında yenilenecek küçük sanayi dükkânlarımız hakkında bilgi verdik. Sanayi esnafımıza yaptığımız sunumda, dönüşüm projemizle birlikte çehresi değişecek sanayi sitesi ve işyerlerinin yapısal özelliklerini anlattık. Şimdiden şehrimize ve sanayicimize hayırlı olsun” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10