Tekirdağ 1.Amatör Küme'de ilk hafta tamamlandı

Tekirdağ 1.Amatör Kümede ilk hafta dört grupta oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. A grubunda Karacakılavuzspor, B grubunda Büyük Çınarlıspor, C grubunda Karaağaçspor ve D grubunda ise Ergene

19.10.2021 16:41:00 0
Tekirdağ 1.Amatör Küme

Sekiz takımın yer aldığı A grubunda ilk hafta maçlarında en farklı skoru deplasmanda Şalgamlı Gençlikspor’u 5 golle geçen Karacakılavuzspor elde etti. Grubun bir diğer önemli karşılaşmasında ise Kozyörükspor ile Tekirdağ Adaletspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında her iki devrede de iki gol bulan Kozyörükspor karşılaşmayı 2-0 kazanarak lige de üç puan ile başlamış oldu. Grupta Kazanderespor ile Hayrabol Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmasında ise galip çıkmadı. Büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmada altı gol kaydedilirken, karşılaşmada da karşılıklı kaydedilen gollerle 3-3 sonuçlandı. Haftanın bir diğer berabere biten karşılaşmasında ise Tekirdağ İdmanyurduspor ile Tekirdağ Kartalspor 2-2’lik eşitlik ile berabere kaldı.

 

ÜÇ KARŞILAŞMAYI EV SAHİBİ EKİP KAZANDI

 

B grubunda oynanan dört karşılaşmadan üçüncü ev sahibi ekipler kazanırken, bir karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Büyük Çınarlıspor evinde Tekirdağ SüleymanpaşaAltınovaspor’u konuk ederken, daha az hata yapan ev sahibi ekip karşılaşmayı da 2-1 kazanmasını bildi. Bir diğer karşılaşmada ise Kumbağspor ile Akçeşmespor karşı karşıya geldi. İlk devresi beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde daha atak bir oyun ortaya koyan Kumbağspor karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılmasını bildi. Grubun beraberlikle sonuçlanan karşılaşmasında ise Ergene temsilcisi Esenspor ile Çerkezmüsellimspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma ise karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

SAMSUNLULAR YAŞARDOĞUSPOR MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

 

Sekiz takımın yer aldığı C grubunda ise karşılaşmalar bol gollü geçti. Temsilcimiz Samsunlular Yaşardoğuspor deplasmanda Karaağaçspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında kötü bir oyun ortaya koyan temsilcimiz güçlü rakibine 4-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Ligin iddialı ekiplerinden Çorluspor ise evinde Çorlu Doğanspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar rahat bir oyun ortaya koyan Çorluspor karşılaşmadan da 4-1 galip ayrılmasını bildi. Ligin orta sıralarına aday iki ekibin mücadelesinde ise AhimehmetGençlikspor ile Ergene Kırkgöz Gençlik ve Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Zorlu geçen karşılaşmadan tek gollü üstünlük ile ayrılan AhimehmetGençlikspor ilk haftayı üç puan ile geçmesini bildi.

 

ÇERKEZGÜCÜSPOR HATA YAPTI

 

Temsilcimiz Çerkezgücüspor’un yer aldığı D grubunda dört karşılaşma oynandı. Çerkezgücüspor ilk hafta maçında deplasmanda Çorlu Belediyesi Futbol Kulübünü konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen Çerkezgücüspor basit hatalar yaparak karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı. Grubun en farklı skorunu ise evinde Çorlu Rumelispor’u 6-1 mağlup eden Ergene Pınarspor elde etti. Haftanın bir diğer zorlu karşılaşmasında ise Çukuryurtspor evinde Ergene Gençlerbirliğini konuk etti. Gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşmadan ise Ergene Gençlerbirliğispor 3-2’ik galibiyet çıkardı. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise grubun iddialı ekiplerinden Sağlıkspor ile Ergene Belediyespor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Sağlıkspor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılarak lige üç puan ile başladı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10