Masa tenisi takımı Türkiye şampiyonasında

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, elde ettikleri başarılarla Çerkezköy halkına gurur yaşatmaya devam ediyor. Masa Tenisi erkek takımı 24 takım arasından üçüncü

Çerkezköy 20.10.2021 17:02:00 0
Masa tenisi takımı Türkiye şampiyonasında

 

Elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, bir kez daha Çerkezköy halkının göğsünü kabarttı.

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR 

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi sporcuları 16-17 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenen Gençler Marmara Bölge Takım Şampiyonası’na katılım sağladı. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan şampiyonada, Çerkezköy Belediyesi Erkek Takımı 24 takımın arasından Bölge 3’üncüsü olmayı başardı. Turnuvada Fenerbahçe birinci olurken, Yalova Belediyesi Gençlikspor ikinci oldu.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Aynı şampiyonada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Kız Takımı da 4’üncü oldu. Her 2 takımımız da elde ettikleri bu başarılar sayesinde Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Masa Tenisi Takımlarımızın kentimizi Türkiye Şampiyonası’nda da en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yok. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız.  Çerkezköy’ümüzün çocuklarını spora teşvik etmek, onların daha da başarılı olabilmelerine katkı sağlamak için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Sporcularımıza Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10