Kapaklıspor hazırlık maçında Silivrispor'u mağlup etti

Bölgesel Amatör Ligde bu sezon mücadele edecek olan Kapaklıspor hazırlık maçında Silivrispor ile karşı karşıya geldi. Kapaklıspor 5'inci dakikada Selim Mert Kani'nin ayağından bulduğu golle rak

Kapaklı 20.10.2021 17:04:00 0
Kapaklıspor hazırlık maçında Silivrispor


Kapaklı Sahası’nda önceki gün oynanan hazırlık maçında her iki takımda kadrodaki oyuncularının son durumunu görebilme şansı yakaladı. Güzel bir havada oynanan karşılaşmanın 5’inci dakikasında Kapaklıspor Selim Mert Kani’nin golüyle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci golü ararken, Silivrispor ise beraberlik için yüklendi. İlk devresi Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

"LİGE HAZIR GİRMEK İSTİYORUZ"

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban, “ BAL ligi takımlarından Silivrispor ile karşılaştık. Maç boyunca iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyet ile ayrıldık. Pazar günü hazırlık maçında AhmetbeyGüvenspor ile karşı karşıya geleceğiz. Önümüzdeki hafta başlayacak lig öncesi hazır olmak istiyoruz” dedi.

 

"ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ"

 

Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, “Bu sene takımımızın ilçemizi BAL Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Hazırlıklarımızı ve antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. BAL Ligi’nde üst sıraları hedefliyoruz. Bu hazırlıklarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban ve yönetimi olmak üzere Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin ve tüm sporseverlere teşekkür ederiz” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Karşılaşmanın ardından Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, futbolculara ve teknik ekibe tatlı ikramında bulundu.Diler burada yaptığı açıklamada, “İlçe teşkilatı olarak her zaman gençlerimizin maddi ve manevi şekilde yanındayız. Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek takımımıza başarılar diliyorum. Sporcularımızın başarılı olacağına inancımız da sonsuzdur. Yeni sezonda Kapaklıspor’umuza başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10