Başkan Çetin, kursiyerlerin istek ve taleplerini dinledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursları ziyaret ederek, kursiyerlerle bir araya geldi. Kursiyerlerin el emeği göz nuru ürün çalışmaların

Kapaklı 20.10.2021 17:38:00 0
Başkan Çetin, kursiyerlerin istek ve taleplerini dinledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen Drepaj Tekniği ile Kadın Giyim Dikimi ve Geleneksel El Nakışları kurslarına ziyaret gerçekleştirdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kursiyerlerin çalışmalarını inceleyen ve kursiyerlerle çay içip, sohbet eden Başkan Çetin, talep ve önerilerini dinlediği kursiyerlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.Kurslara yoğun ilgi gösteren kursiyerlere teşekkür eden Başkan Çetin, “ Birbirinden farklı alanlarda düzenlediğimiz kurslarımız ile kadınlarımız hem sosyalleşiyor hem de el emeği göz nuru ürünler ortaya çıkarıyorlar. Bugün de on parmağında on marifet olan Karaağaç’taki kursiyerlerimiz ile bir araya gelerek sohbet ettik. Hem onların taleplerini dinledik, hem de kentimizde sürdürdüğümüz çalışmalar üzerine konuştuk. Çalışkan ve üretken kadınlarımıza emeklerinden ve nefis ikramlarından dolayı teşekkür ediyorum. Emek veren kurs hocalarımıza da şükranlarımı sunuyor, kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10