Zabıta ekiplerinden Pazar denetimi

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri ilçe merkezinde kurulan Pazar yerlerinde denetim yaptı. Vatandaşları pandemi kurallarına uymaları için sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda uyaran Ã?

Çorlu 21.10.2021 18:06:00 0
Zabıta ekiplerinden Pazar denetimi

Çorlu’da pazartesi, salı, perşembe ve cuma günleri kurulan semt pazarlarında incelemelerde bulunan ekipler, Çorlu Belediyesi Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeliği kapsamında vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

 

ARALIKSIZ DEVAM EDECEK 

 

Yapılan denetimlerde tezgâhların düzeni ilesebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığının yanı sıra fiyat etiketi kontrolü gerçekleştiren ekipler, kontroller sırasındatüketiciye sunulan ürünlerin üzerinde fiyat etiketi bulundurmayan, aynı ürün üzerinde birden fazla etiket bulunduran,görünür ve okunaklı şekilde etiket kullanmayarak vatandaşları yanıltmaya yönelik fiyat etiketi kullanan pazarcı esnafına tutanak tanzim ederekcezai işlem uyguladı. Vatandaşları pandemi kurallarına uymaları için sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda uyaran Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleridenetimlerin aralıksız devam edeceğini kaydetti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10