Çetin: İlçede asfalt çalışmalarımız devam ediyor

Kapaklı Belediyesi tarafından vatandaşların daha güvenli ve daha konforlu seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde sıcak asfalt serim, kilit taÅ

Kapaklı 22.10.2021 15:18:00 0
Çetin: İlçede asfalt çalışmalarımız devam ediyor

Kapaklı Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kentimizin önemli ulaşım güzergahlarından biri olan Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesi’nde sıcak asfalt serimi devam ederken, Atatürk Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde birçok cadde ve sokakta çalışmalar tamamlandı. Kapaklı Belediyesi tarafından kentimizin ulaşım ağını sıcak asfalt konforuna kavuşturan asfalt serim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Atatürk Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde çalışmalar tamamlanırken, Yıldız Caddesi’nde ise asfalt serimi devam ediyor” denildi.

 

6 SOKAKTA ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Kapaklı Belediyesi’nden yapılan açıklamanın devamında, “Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Didem Sokak, Şafak Sokak, Kıvanç Sokak, Sarmaşık Sokak, Fulya Sokak, Dilber Sokak’ta asfalt serimi tamamlanırken,  Muhtar Çetin Dilsiz Sokak, Bülbül Sokak ve Erdem Sokak’ın bir kısmı asfaltlandı” ifadelerine yer verildi.

 

 

“HİZMETİN EN İYİSİNİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, üstyapı çalışmalarını kent genelinde sürdürdüklerini belirterek, “Bu kapsamda sıcak asfalt serim çalışmalarımız belirli program dahilinde Cumhuriyet Mahallesi ve Atatürk Mahallemizde devam ediyor. Birçok cadde ve sokağımızı asfaltladık. Aydınlatma çalışmalarımızla ışıl ışıl bir görünüme kavuşan Mithatpaşa Caddemizin ardından Yaşar Doğu Caddemizde de baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştiriyoruz. Hizmetin en iyisini hayata geçirmek için çalışmalarımıza yoğun bir programla devam ediyoruz. Tamamladığımız çalışmaların vatandaşlarımıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Haber /Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10