Kocaçınar'dan Haber'e ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Haber ve Marmara Haber Gazetelerini ziyar

Çerkezköy 22.10.2021 15:51:00 0
Kocaçınar

Demokrasinin gelişmesinde basının önemine dikkat çeken Kocaçınar, Çerkezköy Haber Gazetesi ve Marmara Haber Gazetesi çalışanları nezdinde, toplumun doğru ve güvenilir haber alma hakkını temin etmek, kamuoyunu doğru, eksiksiz ve hızlı şekilde bilgilendirmek için tüm zorluklara rağmen ilkelerinden taviz vermeden gecesini gündüzüne katarak özveriyle çalışan tüm gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

“EN ÖNEMLİ ŞEY SAĞLIK”

 

Ziyarette derneğin çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Kocaçınar, 3 yıldır görevde olduklarını ve bu sürenin büyük bir bölümünün pandemiyle geçtiğini belirterek “En önemli şey sağlık. Biz de pandeminin yoğun olduğu süreçte üyelerimizin sağlığı için etkinliklerimize bir süre ara verdik. Aşılama süreci ile birlikte faaliyetlerimize yeniden başladık. Örgü kursumuz aktif olarak başladı. İlkyardım Kursu, İşaret Kursu, Folklor Kursu ve İngilizce Kursumuza da talep çok” dedi.

 

Haber / Fatma Nur VURAL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10