Engelsiz Yaşam Parkı için çalışmalar başladı

Kapaklı'nın Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerine yapılacak olan Engelsiz Yaşam Parkı'nda çalışmalar başladı. Yetkililer, "Bir adet basketbol sahası, bir adet de tenis ve voleybol sahası olac

Kapaklı 22.10.2021 17:12:00 0
Engelsiz Yaşam Parkı için çalışmalar başladı

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kapaklı’ya kazandırılacak olan 13 yeni park ve yaşam alanından biri olan Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerine yapılacak Engelsiz Yaşam Parkı’nda çalışmalar start aldı.

 

3 BİN 615 METREKE ALAN ÜZERİNE YAPILIYOR

 

Kapaklı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Toplam 3 bin 615 metrekare alanda yapımına başlanan Engelsiz Yaşam Parkı’nda 1030 metrekare engelsiz çocuk alanlarının yanı sıra basketbol sahası, tenis-voleybol sahası, yürüyüş yolu, oturma alanları ve peyzaj düzenlemesi yer alacak” denildi.

 

 

1030 METREKARE ENGELSİZ ÇOCUK OYUN ALANLARI YER ALACAK

 

Kapaklı’da yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarını arttırmak için çalışmalara devam eden Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kapaklı’ya 13 yeni park ve yaşam alanı kazandırılacağı kaydedilen açıklamanın devamında, “Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerine Engelsiz Yaşam Parkı yapılıyor. 3 bin 615 metrekare alanda yapımına başlanan Engelsiz Yaşam Parkı’nda 1030 metrekare engelsiz çocuk oyun alanları yer alacak. Bir adet basketbol sahası, bir adet de tenis ve voleybol sahası olacak. 2 spor tesisinin de yer alacağı park alanında yürüyüş ve gezinti yolları bulunacak. Oturma alanları, peyzaj çalışmaları ve aydınlatma çalışmalarıyla park mahalle sakinlerinin nefes alacağı güzel bir sosyal yaşam alanı olacak” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10