Akülü araçlar onarılarak eski haline kavuşuyor

Ergene Belediyesi, İlçe genelinde engelli akülü aracı tedarik ettiği engelli vatandaşların araçlarına ücretsiz bir şekilde periyodik olarak gerekli bakım ve onarımı yapmaya devam ediyor. Ergenede ki engelli vat

Ergene 27.10.2021 16:19:00 0
Akülü araçlar onarılarak eski haline kavuşuyor

Ergene Belediye Başkanlığı engelli vatandaşlara verdiği akülü araçların bakım ve onarımını da yaparak akülü araçları engelli ailelerine teslim ediyor.

 

 HASTA YATAĞI DA TEMİN EDİLİYOR

 

Akülü araçların bakımının da yapıldığını kaydeden Başkan Yüksel, “Ergene Belediyesi Sağlık İşleri ekiplerimiz ihtiyacı olan vatandaşlarımıza engelli akülü araç tesliminin yanı sıra bu araçların bakım ve onarımını da üstlenmektedir. Akülü araç tesliminin yanı sıra yine ihtiyaç sahibi engelli ailelerimize hasta yatağı ve sevgi aracımız ile taşımacılık hizmetimizde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

BAKIM VE ONARIMLAR ATÖLYEDE YAPILIYOR

 

Başkan Yüksel, “Sağlık İşleri personellerimiz tarafından engelli vatandaşlarımıza tedarik ettiğimiz akülü araçların ilçemizde tamiratı ve bakım onarımına yönelik ciddi sıkıntılar söz konusuyken belediyemizin atölyesinde tamiratı, bakım ve onarımı yapılan engelli akülü araçlarımızı ilk günkü haliyle ihtiyaç sahibi engelli ailelerimize teslim ediyoruz. Ergene’de ne yapıyorsak halkımız için yapıyoruz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10