Ortaokullar arası futbol turnuvası

Süleymanpaşa Belediyesi'nin gençleri spora teşvik etmek ve her türlü zararlı alışkanlıktan uzak tutmak amaçları ile organize ettiği spor turnuvaları kapsamında okullar arası futbol turnuvası düz

Süleymanpaşa 28.10.2021 18:17:00 0
Ortaokullar arası futbol turnuvası

Süleymanpaşa Belediyesi’nden turnuva ile ilgili yapılan açıklamada “Bu turnuvaların ilki, Süleymanpaşa’nın Yıldızları Ortaokullar Arası Yıldız Erkekler Halı Saha Futbol Turnuvası olacak. 1-5 Kasım tarihler arasında yapılacak olan futbol turnuvasına Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren ortaokullarda öğrenim gören öğrenciler takımlarını kurarak katılabilecekler” denildi.

 

1 KASIM’DA BAŞLAYACAK

 

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Süleymanpaşa’nın Yıldızları Ortaokullar Arası Yıldız Erkekler Halı Saha Futbol Turnuvası’nın, 100. Yıl Mahallesi’ndeki Ahmet Aygün Gençlik Merkezi ve Spor Tesislerinde gerçekleştirileceği belirtilerek, “1 Kasım Pazartesi günü yapılacak açılış töreni ile başlayacak olan ve büyük heyecana sahne olması beklenen turnuvanın santra vuruşunu Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel yapacak” denildi.

 

DERECEYE GİREN TAKIMLARA ÖDÜLLERİ VERİLECEK

 

5 gün sürecek olan turnuvanın 5 Kasım Cuma günü düzenlenecek ödül töreni ile sona ereceği belirtilen açıklamada “Turnuvada dereceye girecek olan takımlara, kupa ve madalyanın yanı sıra ödül olarak akıllı saat verilecek. Süleymanpaşa’nın Yıldızları Ortaokullar Arası Yıldız Erkekler Halı Saha Futbol Turnuvası, Süleymanpaşa Belediyesinin organizasyonu ve Tekirdağ Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde gerçekleştiriliyor” denildi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10