5. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı sona erdi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy Belediyesi iş birliğinde 24-27 Ekim tarihleri arasında organize edilen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı'nın sona ermesinin ardından

Çerkezköy 28.10.2021 19:15:00 0
5. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı sona erdi

24 Ekim Pazar günü kapılarını açan, resmi açılışı ise Pazartesi günü Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un katılımıyla yapılan fuarda 102 firma stant açtı. Fuarda ayrıca Dijital Trakya E-Ticaret Projesi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı “Hema Satın Alma Prosedürü”, ve “Markalaşma ve Patent” konulu seminerler de düzenlendi.

 

ARTIK TESCİLLENDİ

 

Fuar önceki gün sona ererken, bir teşekkür mesajı yayınlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Geleneksel hale gelen 5. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımız bölgemizde ilk ve tek olmaya devam etmektedir. Fuarımızın katılımcı firmalara sektördeki yenilik ve gelişmeleri takip etme imkânı kazandırdığı artık tescillenmiştir. Büyük ölçekli firmalar için tedarik zinciri oluşturulması küçük ölçekli firmaların da maliyet avantajıyla uygun mal alımı sağlayabilmesi bizler için sevindirici gelişmedir. Bu vesileyle fuarımızda Tekirdağ merkezden Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Ergene, Lüleburgaz, Keşan, Edirne’ye kadar yayılan geniş yelpazede katılım sağlayan 102 firmamıza çok teşekkür ediyorum. 5. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımızın ilimize bölgemize ve ülkemize bereket ve bol kazanç getirmesi dileğiyle emeği geçen herkese her şey için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10