3 ilçede TESKİ'nin çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr.  İbrahim İçöz, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da TESKİ tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, çalı?

Tekirdağ 28.10.2021 19:20:00 0
3 ilçede TESKİ

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz sabah mesaisine Saray Karabürçek Mahallesi’nde başladı. Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başaran ve Tesisler Daire Başkanı Ferruh Beceren'le birlikte içme suyu deposunda incelemelerde bulunan İçöz, daha sonrasında mahalle muhtarı Hamdi Ercan ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onların talep ve önerilerini dinledi.

 

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

 

Beraberindeki ekiple birlikte Kapaklı’daki muhtelif bölgelerdeki çalışmaları da yerinde inceleyen İçöz, son durum hakkında bilgi alarak, genel durum değerlendirmesi yaptı.

 

ÇERKEZKÖY’DE DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Saray ve Kapaklı’daki incelemelerinin ardından Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başaran'la birlikte yapımı devam eden Çerkezköy ilçesi Atatürk ve Öztrak Caddeleri’ni kapsayan "İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu Hattı" çalışmalarını da yerinde inceleyen İçöz, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10