Kapaklı'da sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediyesi, ilçenin değişik noktalarında sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesi ve Plevne Caddesi ile bağlı sokaklar da s

Kapaklı 28.10.2021 19:24:00 0
Kapaklı

Çalışmalarla ilgili Kapaklı Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Kapaklı Belediyesi tarafından kentimizin birçok cadde ve sokağını sıcak asfalt konforuna kavuşturan çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesi ve Plevne Caddesi ile bağlı sokaklarda sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor” denildi.

 

ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Açıklamada “Dekoratif aydınlatma çalışmalarıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuşan Cumhuriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesi’nde başlatılan üstyapı çalışmaları devam ediyor. Caddede sıcak asfalt serimi sürerken,  baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor. Asfalt serim çalışmaları Cumhuriyet Mahallesi Plevne Caddesi ve bağlı sokaklarda da devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Serçe Sokak, Özgü Sokak, Erdem Sokak, Bülbül Sokak’ta asfalt serimi tamamlanırken, Plevne Caddesi’nde altyapısı tamamlanan yerlerde asfalt serim çalışmaları sürüyor” bilgisi verildi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10