UKOME, güzergahları güncelledi

Çerkezköy'de devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmaları dolayısıyla UKOME'nin 27 Ekim'de aldığı kararla 1 Kasım'dan geçerli olmak üzere mavi minibüslerin hat güzergahla

Çerkezköy 29.10.2021 16:40:00 0
UKOME, güzergahları güncelledi

Belediye meydanından İstasyon’a giden vatandaşlar 1 numaralı hattı kullanırken, yapılan değişiklikle 1 Kasım’dan itibaren 4 numaralı hattı kullanacak. Fabrikalar güzergahında hizmet veren 1 numaralı hat güzergahında da yapılan değişiklikle, kalkış durağı İstasyon yerine Kent Park olarak belirlendi. Bu düzenlemeyle İstasyon Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların minibüs hizmetinden daha sık faydalanabilmesinin hedeflendiği belirtilirken, yeni düzenlemelerde vatandaşların İrmet Hastanesi, Optimed Hastanesi ve Kipa bölgelerine de daha kolay ulaşabileceği ifade edildi.

 

GEREKLİ DURUMLARDA EK SERVİSLER KONULUYOR

 

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ömer Göktaş ve Başkan Yardımcısı Erdinç Cimbiz, gazetemizi ziyaret ederek yeni güzergahlarla ilgili kamuoyunu bilgilendirme adına gazeteci Şaban Kardeş’e bilgi verdi. 55 minibüsle şehir içi ulaşıma katkı sağladıklarını belirten Kooperatif Başkanı Ömer Göktaş, “Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlarımızın daha sıcak ve daha konforlu ortamda yolculuk yapabilmesi için tüm önlemleri aldık. Öğrencilerimizin okula gidiş geliş saatlerinde yoğunlaşan trafiği dikkate alarak, vatandaşların ve öğrencilerin en güvenli şekilde yolculuk yapmalarını sağlamaya gayret ediyoruz. Gerekli durumlarda ise ek servislerle öğrencilerimize ve halkımıza gece gündüz hizmet etmenin gayretindeyiz” dedi.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10