Mersin TSO ile kardeş oda oldular

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı. Toplantıda karşılıklı olarak Çerkezköy ve Mersin ekonomileri hakkında sunumlar gerÃ?

Çerkezköy 31.10.2021 18:17:00 0
Mersin TSO ile kardeş oda oldular

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığındaki Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve personelinden oluşan heyet, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti.Mersin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı A.Hamitİzol, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı sonrasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı.

 

 


HEYECAN DUYUYORUM

 

Toplantıda söz alan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Çerkezköy ve Mersin’in el ele olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Bundan sonrasında hem hemşerilik bağımız, hem kardeşlik bağımız hem de ticaret bağımız olacak” diyen Kızıltan, “Bu bağlamda birbirine sımsıkı bağlı iki oda olacağız. Gerçekten heyecan duyuyorum” dedi. 


MUTLUYUZ

Programda konuşan Mersin Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol ise, Çerkezköy ve Mersin’i birbirinden ayırmadıklarını vurguladı. Çukurova Bölgesel Havalimanı yatırımını Çerkezköy TSO Başkanı Kozuva’nın şirketinin almış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İzol, “Uzun süredir yılan hikayesine dönen yatırıma karşı ihalenin sizde kalmasıyla birlikte güvenimiz çok daha fazla arttı. Bizim camiamızdan bir kişinin yatırımı yürütüyor olması bizleri de yüreklendirdi. İki odanın bundan sonra karşılıklı çok daha güzel işler yapacağına inanıyorum” ifadesini kullandı. 

 

BAŞARIYA TEK BAŞINA ULAŞMAK MÜMKÜN DEĞİL


Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise tam bir yıl sonra, 29 Ekim 2022’de bir kez daha bir araya gelecekleri sözünü vererek, “O gün çok daha kalabalık bir grupla birlikte Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın açılışını gerçekleştireceğiz” dedi. Başarıya tek başına ulaşmanın mümkün olmadığını da belirten Kozuva, “Mersin ve Çerkezköy olarak birlik ve beraberliği yakaladığımız sürece başarısız olma lüksümüz bulunmuyor” diye konuştu.  Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan’da imzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Toplantı toplu fotoğraf çekimi ve karşılıklı hediye sunumu ile son buldu. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10