Muratlı Bülent Ecevit parkı açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Muratlı Bülent Ecevit Parkı, Muratlı İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünde  düzenlenen törenle hiz

Tekirdağ 2.11.2021 17:21:00 0
Muratlı Bülent Ecevit parkı açıldı

Bülent Ecevit Parkı açılış törenine Başkan Albayrak'ın yanı sıra Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Törende ilk olarak kürsüye gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu, Bülent Ecevit Parkı ile ilgili teknik detayları paylaştı.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak 11 ilçede, Tekirdağ'ı geleceğe taşıyacak önemli proje ve çalışmalara imza attıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bugün Muratlı İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü. Muratlı İlçemiz için böylesine anlamlı bir günde Bülent Ecevit Parkı'nı da Muratlılı vatandaşlarımızın hizmetine açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muratlı İlçesi'ne yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekledik. Eski Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit'in adının da bu parkta yaşayacak olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Bu duygu ve düşüncelerle Muratlı İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümünü bir kez daha kutluyorum. Başta, bize bu vatanı armağan eden ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, eski Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit'i ve tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Parkımızın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun, herşey Muratlı için olsun" dedi.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Konuşmaların ardından Başkan Albayrak ve protokol üyeleri tarafından kurdela kesilerek Bülent Ecevit Parkı hizmete açıldı. Açılış sonrası Başkan Albayrak, protokol üyeleri ile birlikte parkı gezerek incelemelerde bulundu ve Muratlılı vatandaşlarla sohbet etti. Yetkililer yaptıkları açıklamada “ 3 bin  metrekare inşaat alanına sahip Muratlı İlçesi Bülent Ecevit Parkı'nda 1000 metrekare çimlendirme işlemi yapıldı. Park projesinde ayrıca, 1 adet süs havuzu, 530 metre kauçuk koşu yolu, 37 metre ahşap oturma duvarı, 133 metre ahşap korkuluk, 170 metrekare çocuk oyun alanı, 1 takım temalı çocuk oyun alanı da yer almaktadır” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10