Çetintaş: AK Parti, 19 yıl boyunca milletimizin emanetini yere düşürmedi

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş,  partisinin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Çetintaş, "Milletimiz artık biliyor ve görüyor ki, TÃ

Çerkezköy 3.11.2021 17:35:00 0
Çetintaş: AK Parti, 19 yıl boyunca milletimizin emanetini yere düşürmedi

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti’nin iktidara gelişinin 19’uncu yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Çetintaş, AK Parti'nin, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tam 19 yıldır millete hizmet yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

 

SEVDAMIZ MİLLET DAVAMIZ MEMLEKET 

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “ 3 Kasım 2002 tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için yeni bir dönemin başlangıcı, bir dönüm noktası, demokratik tarihimizde bir milat olmuştur. Koalisyon dönemlerine, istikrarsızlığa, güvensizliğe, milletimiz son vermiş, ”Yeter! Söz milletindir” diyerek, genç, dinamik, heyecanlı, coşkulu bir kadroyu işbaşına getirmiştir.Yüce milletimiz, 3 Kasım 2002 seçimleriyle, çözüm üretemeyen siyaset tarzına son vermiş, Türkiye’nin potansiyelini ve dünyadaki değişimi fark edemeyen, dünya ve Türkiye gerçeklerinin gerisinde kalan siyaset anlayışını meclisin dışında bırakmıştır.Milletimiz artık biliyor ve görüyor ki, Türkiye’nin itibarı yükselmiştir. Türkiye, güçlü demokrasisi ve güçlü ekonomisiyle, hak ettiği, arzuladığı, özlemini çektiği seviyelere ulaşmaktadır.AK Parti, 19 yıl boyunca milletimizin emanetini yere düşürmedi, Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle bundan sonra da bu çalışma azmi ve başarılarıyla nice zaferleri hep birlikte kutlamayı diliyorum.Sevdamız millet davamız memleket” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10