Hayri Varol yeni kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu

'Ayçiçeği Tarlalarına Beton Dökülürken' romanı ile tekrar okuyucuları ile buluşan Çerkezköy ve Kapaklı'nın tanınan isimlerinden Hayri Varol imza günü düzenledi. Kendisini imza günü

Çerkezköy 4.11.2021 17:28:00 0
Hayri Varol yeni kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu

Çerkezköy Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen imza gününe Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, siyasi parti temsilcileri, bazı meclis üyeleri ile kitapseverler katıldı.

 

OKURLARI İÇİN İMZALADI

 

Yazar Hayri Varol, gerçekleştirilen imza gününde, Çerkezköy’ün son 30 yılına ışık tuttuğu ve Çerkezköy’de yaşanmış ortak olayları gözlemleyerek ele aldığı ‘Ayçiçeği Tarlalarına Beton Dökülürken’ isimli romanını Çerkezköylü okurları için imzaladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

İmza gününde çocukluk, gençlik ve fabrika tezgahlarında çalıştığı yıllardan bahseden Yazar Hayri Varol, “ Bir şeyler başarmak gerçekten güzel bir duygudur. Bugün, çocukluğumdaki 6-7 yaşındaki çocuğa diyorum ki, ‘iyi ki o gün hayal kurdun. Sen o hayalleri kurmasaydın ben bu kitapların yazarı olamazdım’. Gençlik yıllarımdaki deli bozuk gençliğime diyorum ki ‘sen olmasaydın yine bugünkü durumumuz oluşmazdı.’ Bundan birkaç sene önce fabrikada tezgahta çalışan kendime diyorum ki ‘sen olmasaydın ben bugün Çerkezköy’ün, Çerkezköy’de çalışan o insanları, işçileri anlatamazdım, ifade edemezdim. İmza günüme katılarak beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Başardığım tüm güzel şeylerde bana ilham olan 28 yıllık hayat arkadaşım Nuray Varol’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

KENDİNİZİ BULACAKSINIZ

 

Varol, “ Romandaki kahraman ben değilim. Tam bir uyarlama ama romanın bir sayfasında mutlaka kendinizi bulacaksınız. Bu hikayeyi sinema filmi olarak düşündük fakat sonra roman olarak beğeniye sunuldu. İnşallah Çerkezköylü vatandaşlarımız romanı beğenecektir ve bundan sonraki eserlerimizde bizlere güç ve moral olacaklardır” dedi.

 

 

 

 

KİTABINI İMZALADI

 

Hayri Varol’un ikinci kitabının ortaya çıkmasına en çok sevinenlerden birisi olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, “ Bir önceki kitabında da yazılarında da adeta kendimi bulmuştum. Yeni piyasaya çıkan kitabını da ilgiyle okuyacağım. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. Yılancı’nın konuşmasının ardından yazar Hayri Varol, ‘ Ayçiçeği Tarlalarına Beton Dökülürken’ kitabını okurları için imzaladı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10