Emlak vergisi 2.taksit ödemeleri başladı

Emlak Vergisi ile iş yerlerinden ayrıca tahsil edilen Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ve Evsel Katı Atık Toplama Ücretlerine ilişkin 2021 yılı 2. taksit ödemeleri başladı.Yetkililer yaptıkları açı

Kapaklı 4.11.2021 18:23:00 0
Emlak vergisi 2.taksit ödemeleri başladı

Her yıl iki taksit olarak tahsil edilen Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam Vergileri ile Evsel Katı Atık ücretleri 2021 yılı ikinci taksit ödemeleri başladı. 30 Kasım Salı günü sona erecek mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmamalarını tavsiye edilirken, vergilerin e-belediye sistemi ve Halkbank şubeleri üzerinden yapılabileceğini ifade etti.

 

SON ÖDEME 30 KASIM

 

Kapaklı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Belediyemizde meskenlerde emlak; işyerlerinde emlak, çevre temizlik, katı atık toplama ücretleri ile ilan ve reklam vergilerinin 2021 yılı 2. taksit ödemeleri başladı. Ödemeler 30 Kasım Salı günü sona erecek. Mükelleflerimiz ödemelerini KOVİD-19 nedeniyle evlerinden çıkmadan https://ebelediye.kapakli.bel.tr/ adresine girip yapabileceği gibi, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak hafta içi mesai saatlerinde belediyemize gelerek veznelerimizden nakit ya da kredi kartıyla yapabilir. Ödemelerini veznelerimizden yapacak mükelleflerin HES kodu almaları zorunludur. Bu kodu olmayan vatandaşlarımıza Kapaklı Belediyesi İletişim Merkezi (KİM) personelimiz yardımcı olacaktır. Vatandaşlarımız dilerse HES kodu anahtarlıklarını da alabilir. Ayrıca ödeme yapacakları tutarı öğrenmek ya da e-belediye üzerinden ödeme konusunda yardıma ihtiyaç duyarlarsa 444 80 59'dan Kapaklı Belediyesi İletişim Merkezini mesai saatleri dışında da arayabilirler. Mükelleflerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için pandemi koşullarının da göz önüne alarak yoğunluk yaşanmaması adına ödemelerini son güne bırakmamalarını önemle rica ediyoruz.” denildi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10