Nişancı: Özcan bu soruların cevabını vermeli?

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, Tarım Bakanlığının Tekirdağ'da 130 projeye hibe vermesi ile ilgili  AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan'a hibe sorusu yöneltti. Nişanc?

Tekirdağ 5.11.2021 17:16:00 0
Nişancı: Özcan bu soruların cevabını vermeli?

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı ‘Tekirdağ her şeye değer’ paylaşımı üzerine Tarım Bakanlığı tarafından Kırsal Kalkınma yatırımlarının desteklenmesi kapsamında Tekirdağ’da 130 projeye 33 Milyon hibe desteği sağlandığını duyurdu. Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan’a 4 soruyu cevaplamasını istedi.

 

KİME GİTTİĞİNİ MERAK EDİYORUZ

 

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı; ‘’Geçtiğimiz gün  AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Sayın Mestan Özcan, Sosyal medya hesabı üzerinden ‘Tekirdağ her şeye değer’ diye bir tweet atmış ve Tarım Bakanlığının kırsal yatırımların desteklenmesi kapsamında Tekirdağ’dan 130 projeye hibe desteğinin sağlandığını duyurdu. Bizde sayın iktidar partisi il başkanı Mestan Özcan’a katılıyoruz, Tekirdağ her şeye değer. Fakat aklımıza bazı sorular geliyor. Tarım bakanlığı tarafından verilen bu hibelerin nerelere ve kimlere gittiği merakı içerisindeyiz. O yüzden aşşağı da belirttiğimiz soruların cevaplanmasını iktidar partisi il başkanından bekliyoruz” dedi.

 

SORULAR YÖNELTTİ

 

Nişancı, cevaplaması istemiyle AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan’a, Tekirdağ’da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının desteklenmesi kapsamında 130 projeye hiber verilmesi ile ilgili; “Hibe projesi ile desteklenen bu 130 proje nedir ? Toplamda 33 Milyon TL hibe destek kimlere verilmiştir ?Gerçekleşen bu hibe desteği ile istihdam sağlanan 1.188 kişi partili midir ?Hibe desteğini alanlar arasında iktidar partisinin yöneticileri var mıdır ?“ sorularını yöneltti.

 

Haber/ Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10