Kocaoğlu: Yer tahsisi yaptırıp yeni sanayi sitesi yapmayı hedefliyoruz

Geçtiğimiz hafta ilk genel kurul toplantısını yaparak yeni yönetimini belirleyen S.S. Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi sanayici esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Bu yola esnafın büyük dest

Çerkezköy 7.11.2021 17:50:00 0
Kocaoğlu: Yer tahsisi yaptırıp yeni sanayi sitesi yapmayı hedefliyoruz

Küçük Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, S.S. Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tevrat Kocaoğlu ve yönetim kurulu ve sanayici esnafı katıldı.

 

BU YOLA ÇIKTIK

 

Yeni kurulan dernek hakkında açıklamalarda bulunan S.S. Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tevrat Kocaoğlu, “ Bu dernek kurma işiyle alakalı bir buçuk aydır uğraş veriyoruz. Gerçekten bu işleri yapmak kolay değildir. Allah’ın izniyle bu işi başardık. Bu yola esnafımızın en büyük eksiği olan yeni sanayi sitesini yapmak için yola çıktık. Hepinizin desteğiyle bu iş olmayacak bir iş değil. Siz varsanız bu kooperatif var. Bu yolda esnafımız sağ olsun bizi yalnız bırakmıyor. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini de esirgemiyorlar” dedi.

 

SANAYİ SİTESİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

 

Üye kayıtlarının aralıksız şekilde sürdüğünü kaydeden Kocaoğlu, “ Maksadımız insanları birer dükkan sahibi yapmaktır. İnsanlara faydalı olabilmek için kamu yararına bir iş yapmaktadır. Bunun için de yer tahsisi yaptırıp yeni sanayi sitesi yapmayı düşünüyoruz. Zaten Çerkezköyümüzün en büyük eksiği yeni sanayi sitesidir. Sokaklar araları iş yerleriyle dolup taşıyor. Bunun için inşallah yeni sanayi sitesi yapmaya başlıyoruz. Bununla alakalı yer tahsisini bekliyoruz. Yer tahsisi yapıldıktan sonra iş yerlerini yapmaya en kısa sürede başlıyoruz. Derneğimizde sadece Çerkezköy’de esnaflık yapan esnaflar alıyor. Dışarıdan esnaf alımı yapmıyoruz” diye konuştu. Kahvaltıda kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da Kocaoğlu ve yönetimine çıktıkları yolda başarılar diledi ve her zaman destek vereceği sözünü verdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10