Kuzey Kafkas Derneği'nde Ataçay güven tazeledi

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 8. Olağan Kongresi hafta sonunda dernek binasında gerçekleştirildi. 3 dönemdir başkanlığı yürüten ve seçimlere tek liste ile Emrullah A

Çerkezköy 7.11.2021 17:56:00 0
Kuzey Kafkas Derneği

Genel kurulda divan başkanlığına Ali Uyar, divan kurulu üyeliklerine ise Levent Ataçay ve Dinar Yılmaz getirildi.

 

İYİ VE KÖTÜ GÜNDE YANLARINDA OLDUK

 

Derneğin iki yıllık faaliyet raporu hakkında üyelere bilgiler veren Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, “24 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongre sonucu görevi devraldık. Bu süre zarfında üyelerimizin iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalıştık. Pandemi salgını nedeniyle dernek binamızı ve lokalimizi kapalı tuttuk. Derneğimizi en iyi şekilde temsil etmek için olağan gayreti gösterip bugünkü kongremizde karşınıza çıktık. Eksiklerimiz olduysa bütün üyelerimizin affına sığınırız” diye konuştu.

 

 

GÜVEN TAZELEDİ

 

Kongrede kesin hesap bilançosu ve tahmini bütçe görüşülürken, kesin hesap bilançosu 17 bin 397 TL, tahmini bütçe ise 40 bin TL olarak belirlendi. Görüşülen gündem maddelerinin ardından denetim kurulunun ibrasının ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerin seçimi yapıldı. Derneğin üç dönemdir başkanlığını yapan ve kongreye tek liste ile giren Emrullah Ataçay güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Ataçay başkanlığındaki yeni yönetimde Recep Çetin, Eray Yılmaz, Serkan Keskin, Nihat Tokmak, Ali Uyar ve Ömer Eyisoy, denetleme kurulunda ise Muharrem Yılmaz, Cihan Ulusoy ve Emin Üstgel yer aldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Üyelere teşekkür konuşması gerçekleştiren Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, bir kongreyi geride bıraktıklarını kaydetti. Ataçay, ”8. Olağan Kongremiz derneğimize ve Çerkezköy’e, tüm üyelerimize inşallah hayırlı olur. Görev süremizde dernek yönetimi ile birlikte derneğimizi bir üst çıtaya çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sizlerin de desteğini yanımızda hissetmemiz gerekiyor. Ülke olarak zor bir dönemden geçtik ve pandemi sürecini atlattık. Pandemi sürecinde yarı dönem kapalı kaldık, açık olduğumuz dönemlerde de kısıtlamalar vardı. Bu sıkıntılara rağmen çok şükür derneğimiz bugünlere geldi. Maddi olarak da manevi olarak da bir sıkıntı yaşamadık. Desteklerinizi her zaman bekliyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10