Bülent Ecevit Bulvarı yaya üst geçidi 12 Kasım'da açılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu'da yapımı tamamlanan Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi, 12 Kasım Cuma günü düzenlenecek olan tören ile vatandaşların hizmetine sunulacak.

Tekirdağ 8.11.2021 14:42:00 0
Bülent Ecevit Bulvarı yaya üst geçidi 12 Kasım

Yetkililer yaptıkları açıklamada, ”60 metre uzunluğa sahip üst geçit projesinde engelli vatandaşların da rahat bir şekilde faydalanabilmesi için 2 adet asansör bulunuyor. Üst geçidin cephe kaplamaları, modern mimari özellikler göz önünde bulundurularak yeni yapı malzemeleri ile tasarlandı. Üst geçidin iki kule arasındaki 40 metrelik kısmı ise çelik makas sisteminden faydalanarak tek açıklıkta geçildi. Bu sayede yol güzergâhında görüntüyü engelleyebilecek bir kolon yapılmadı” dedi.

 

ONARIM VE BAKIM ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına büyük önem veriyor, şehrimizin ulaşım kalitesini arttıracak projelere imza atıyoruz. Yapımını tamamladığımız Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi de bu bakımdan önem verdiğimiz projelerimizden biridir. Bülent Ecevit Bulvarı hem araç hem de yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerden biri.  Hizmete sunacağımız yaya üst geçidi ile vatandaşlarımız daha konforlu bir ulaşım imkânına kavuşmuş olacaklar. 12 Kasım Cuma günü gerçekleşecek açılış törenimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

 

Haber/Fatma Nur VURAL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10