Gazeteci Yazar Sunay Akın Atatürk'ü anlatacak

Çerkezköy Belediyesi'nin 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinliği çerçevesinde kentimize davet ettiği, şair, gazeteci ve yazar Sunay Akın, Çerkezköylülere Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'Ã?

Çerkezköy 8.11.2021 18:12:00 0
Gazeteci Yazar Sunay Akın Atatürk

10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında şair, gazeteci yazar Sunay Akın, Atatürk Kültür Merkezi’nde Çerkezköylülerle buluşacak. 10 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de başlayacak olan etkinlikte Sunay Akın, “Atatürk’ün İzinde, Cumhuriyet Yolunda” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.

 

HES KODU VE PCR TESTİ SORGULAMASI YAPILACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce  düzenlenen ve katılımın kontenjanla sınırlı olduğu programa katılmak isteyenler, biletlerini etkinlikten 2 saat önce Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin edebileceği kaydedildi. Yetkililer, Sunay Akın’ın söyleşisini izlemek isteyen vatandaşlar için salon girişinde HES kodu ve PCR Testi sorgulamasının yapılacağını ve etkinliğe katılım yaşının 10 ve üzeri olduğu ifade edildi.

 

BİLETLER ÜCRETSİZ

 

Ünlü şair, gazeteci yazar Sunay Akın’ın “Atatürk’ün İzinde, Cumhuriyet Yolunda” konulu söyleşisine katılımın ücretsiz olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle anacağımız etkinliğe tüm Çerkezköylüleri davet etti.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10