Eğlence mekanında 8 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya 13 gözaltı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ergün Sokak'ta bulunan bir eğlence mekanında sekiz kişinin yaralandığı 2 grup arasında çıkan silahlı kavga olayı ile alakalı polis 13 kişiyi gözaltÄ

Çerkezköy 8.11.2021 18:41:00 0
Eğlence mekanında 8 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya 13 gözaltı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ergün Sokak’ta geçtiğimiz gün bir eğlence mekanında , 2 grup arasında iddiaya göre alacak verecek yüzünden çıkan silahlı kavgada 8 kişi yaralanmıştı.Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, çoğu  tabanca ile açılan ateş sonucu bacağından  yaralanan  8 kişi ise tedavileri için ilçedeki çeşitli hastanelere sevk edilmişti.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri olayı gerçekleştiren ve olaya karışan 13 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda 6 adet tabanca ve 2 adet av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan  toplam 13 kişi sağlık kontrolü ve emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında  sorguları için Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi. Gazetemizin baskıya girdiği saatlerde şüphelilerin Adliye’deki sorgusu devam ediyordu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10