Derbide kazanan 1911 Çerkezköyspor oldu

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1'inci grupta ikinci hafta maçında 1911 Çerkezköyspor ile Kapaklıspor derbi maçında karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaÅ?

9.11.2021 09:31:00 0
Derbide kazanan 1911 Çerkezköyspor oldu

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Mert, Ali, Furkan, Mertcan, Mehmet, Muhammed, Fırat, Yunus, Yusuf, Ramazan ve Barışcanonbiri ile başlarken, konuk ekip Kapaklıspor ise, Mert, Tolga, Ziya, Batuhan, Uğur, Nusredtin, Emre, Yusuf, İbrahim, Fatih ve Mert Aslanalponbiri ile maça başladı.

 

TEMSİLCİMİZ ÖNE GEÇTİ

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda taraftarları da büyük ilgi gösterdi. 1911 Çerkezköyspor maça hızlı başlarken, kontra ataklarla gol arayan Kapaklıspor 5’inci dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine gönderilen topu iyi takip eden Ali’nin kafa vuruşunu kaleye giderken İbrahim çizgiden çıkarttı. Bu pozisyondan sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor golü de 9’uncu dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Ramazan düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

 

 

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmada öne geçen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Kapaklıspor ise beraberlik için yüklendi. 23’üncü dakikada Yusuf’un vuruşu direği sıyırarak auta çıktı.

35.dakikasında Kapaklıspor’un kazandığı serbest vuruşta Fatih Şahin’in kullandığı top az farkla auta çıktı. Maçın 43.dakikasında organize gelişen 1911 atağında ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Ramazan’ın vuruşunda kaleci Mert topu kontrol etmeyi başardı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

MERT KALESİNDE DEVLEŞTİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine her iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, ilerleyen bölümlere doğru Kapaklıspor beraberlik için yüklenmeye çalıştı. Özellikle sol kanattan etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor kaleci Mert’i geçmekte zorlandı. 57’inci dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşta oyuna ikinci devre giren Şaban’ın vuruşunda kaleci Mert mükemmel refleks ile topu çelerken, seken topta oluşan karambolde yine Mert topu kontrol ederek tehlikeyi önledi. 65’inci dakikada ise hızlı gelişen Kapaklıspor atağında Mert’in vuruşunu kaleci Mert iki hamlede kontrol etti. Karşılaşmanın 83.dakikasında kullanılan serbest vuruşta Tolganın ceza sahasına açtığı ortayı iyi değerlendiren Şaban’ın kafa vuruşunda kaleci Mert, topu çelmeyi başardı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI 

 

88’inci dakikada iki takım oyuncuları arasında oyun elektriklenirken, topu oyuna hızlı sokan kaleci Mert topu Hüseyin’e gönderdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Hüseyin topu boş ağlara göndererek takımını rahatlatan golü kaydetti. Uzatmalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile puanını 6 yapan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor puanını altı yaparken, ilk yenilgisini alan Kapaklıspor ise üç puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10