Çerkezgücüspor galibiyetle tanıştı

Tekirdağ 1.Amatör Küme D Grubu'nda sezona istediği başlangıcı yapamayarak üç maçından da mağlubiyet ile ayrılan temsilcimiz Çerkezgücüspor hafta sonunda evinde Çorlu Rumelispor'u konuk ett

9.11.2021 14:42:00 0
Çerkezgücüspor galibiyetle tanıştı

Ligde oynadığı üç karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Çerkezgücüspor evinde tek galibiyeti bulunan Çorlu Rumelispor’u konuk etti.

 

ÖNE GEÇTİ

 

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezgücüspor iyi bir oyunla başladı. İlerleyen bölümlere doğru rakibini sık sık hataya zorlayan ev sahibi ekip kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Konuk ekip Çorlu Rumelispor ise beraberlik için yüklense de Çerkezgücüspor savunmasını geçmekte zorlandı.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

 

Karşılaşmanın ilerleyen bölümleri de büyük çekişmeye sahne oldu. Rakibi karşısında daha az yapan Çerkezgücüspor kaydettiği golle farkı ikiye çıkarmasını bildi. Farkın ikiye çıkmasıyla birlikte oyun disipliniden kopan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezgücüspor pozisyonlar bulmasına rağmen üçüncü golü bulamadı. Karşılaşmadan da 2-0’lık galibiyet çıkartan Çerkezgücüspor dördüncü hafta sonunda ilk kez üç puanla tanışırken, Çorlu Rumelispor ise dördüncü haftada üçüncü mağlubiyetini alarak üç puanda kaldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10