Çerkezköy TSO'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, sorumluluk alanındaki Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerindeki ilk ve ortaöğretim çocuklarına mont ve bot yardımında bulundu. İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştÄ

Çerkezköy 9.11.2021 16:53:00 0
Çerkezköy TSO

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl ihtiyaç sahibi ilk ve ortaokul öğrencilerine giyecek yardımı yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bu yılda öğrencilere mont ve bot dağıttı. İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için Çerkezköy Kapaklı ve Saray ilçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine toplam 1000 adet bot ve mont gönderildi.

 

ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ogün Asıl, Metin Taşdelen ve Murat Narçın ile birlikte Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, “ İhtiyaç sahibi çocuklarımıza her yıl olduğu gibi bu sene de mont ve bot yardımında bulunuyoruz. Eğitim ve öğrencilerimiz konusunda her zaman varız, bu anlamda hep çocuklarımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Ziyaretten dolayı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “ İhtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmek üzere müdürlüğümüze bot ve mont desteğinde bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10