Vali Yıldırım: Hepimiz, öğrencilerden kendimizi sorumlu tutuyoruz

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Gerek okullarda gerekse okul Ã?

Tekirdağ 9.11.2021 16:57:00 0
Vali Yıldırım: Hepimiz, öğrencilerden kendimizi sorumlu tutuyoruz

Toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla okullarda alınması gereken tedbirlerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Daha sonra “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi hakkında bilgilendirici bir sunum gerçekleştirildi ve bu proje kapsamında yapılan faaliyetler anlatıldı.Ardından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Caner Gedik, okullarda alınan trafik güvenliği tedbirleri ile ilgili bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.Son olarak  Komiser Nersan Ersan okul güvenliği kapsamında alınan emniyet tedbirleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

 

 

ÖĞRENCİLER HEPİMİZİN EVLADIDIR

 

Toplantıda konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım,” Gerek okullarımızda gerekse okul çevrelerinde gerekli tedbirleri alıyoruz. Okul güvenliği denildiği zaman öğrencilerimizin güvenliğini esas alıyoruz. Onlar, bizim geleceğimizdir. Öğrenciler hepimizin evladıdır. Hepimiz, öğrencilerden kendimizi sorumlu tutuyoruz. Onun için onların güvenlikleri bizim açımızdan çok önemlidir. Okul çevresinde öğrencilerimize zararı olabilecek kişilerle mücadele ediyoruz ama sizlerde gerek okul idaresi olarak gerek okul aile birliği olarak hatta veliler olarak bizim göremediğimiz, duyamadığımız bir şeyler varsa bize söylemenizi bekliyoruz” dedi. Daha sonra ise Vali Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, okul aile birliği başkanlarının sorularını yanıtladılar.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10