Tarihçi-Yazar Gürkan Kapaklı'da okurlarıyla söyleşide buluştu

Kapaklı Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83'üncü yılına özel anma programı düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen p

Kapaklı 11.11.2021 15:14:00 0
Tarihçi-Yazar Gürkan Kapaklı

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 10 Kasım Özel programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kamu kurum müdürleri,  siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

KİTABINI OKURLARI İÇİN İMZALADI

 

Saat 19.00’da başlayan söyleşide Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncesi ve sonrası tarihsel süreci farklı perspektiflerden ele alan Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.ProgramdaTarihçi-Yazar Emrah Safa Gürkan söyleşinin ardından kitabını okurları için imzaladı.10 Kasım Özel programı kapsamında müzik dinletisi de sunulurken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün seçkin fotoğrafları sergide vatandaşlarla buluşturuldu.

 

 

KAPAKLI’DA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

 

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde bir kez daha minnetle ve saygıyla anıyor, yad ediyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.Kapaklı’da ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.  Birçok yazarı ilçemize getirerek vatandaşlarımızla, gençlerimizle buluşturmaya, Kapaklı’nın kabuğunu değiştirmeye yönelik çabamız devam ediyor. Bugün de Atatürk’ün öncesi ve sonrasını anlatan Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan’ı Kapaklı halkı ile buluşturduk. Hocamız tarihin derinliklerine not düşecek konuları bizlerle paylaştı. Verimli bir söyleşi gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamımız Bayram Sağır ile ilçemizde kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin daha fazla yapılmasına yönelik istişarelerde bulunuyoruz.” diye konuştu.

 

GENÇLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

 

Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan da tarihi en berrak şekilde sunmaya çalıştığını, güzel bir kitle ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiğini ifade etti. Tarihçi-Yazar Gürkan, söyleyişi ve imza etkinliğinde gençlere çeşitli tavsiyelerde de bulundu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10