İlçe güvenlik ve muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

Kasım ayı ilçe güvenlik toplantısı ile muhtarlar toplantısı, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin katılımı ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası topla

Çerkezköy 11.11.2021 15:36:00 0
İlçe güvenlik ve muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru başkanlığında gerçekleştirilen ilçe güvenlik toplantısına 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz,  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve açık kapı personeli katıldı.

 

İLÇENİN GÜVENLİĞİ KONUŞULDU

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilçedeki genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar görüşüldü. Toplantı ile ilgili yetkililerce yapılan bilgilendirmede, güvenlik konusunda yapılması gereken iş ve işlemlere ait görüş alışverişinde bulunuldu. İlçe genelinde okul önlerinde güvenlik tedbirlerinin artırılması, madde bağımlılığının önlenmesi ile ilgili çalışmalar yapılması gibi hususların değerlendirildiği toplantıda yürütülecek hizmetler ve genel sorunların çözümü için de belirli periyotlarla güvenlik toplantılarının yapılmaya devam edileceği kaydedildi. Toplantıda Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, alınan kararların tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerde dahil olmak üzere etkili bir şekilde uygulanacağının ve takibini yapılacağını ifade etti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10