Çetintaş, gazileri Ankara'ya uğurladı

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı organizasyonluğunda Gaziler Derneği ve Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği(KAGEDER) üyeleri önceki akşam Ankara'ya yolcu edildi. Ankara temaslarında Türk

Çerkezköy 11.11.2021 15:42:00 0
Çetintaş, gazileri Ankara

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği tarafından örülen 200 adet boyunluk ve çorap ile anne mektubu Mehmetçiklerimize teslim edilmek üzere hazırlanırken, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği de hazırlanan malzemeleri Mehmetçiklere teslim etmek üzere organizasyon düzenledi. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından karşılanan otobüs ile KAGEDER ve Çerkezköy Gaziler Derneği üyeleri önceki akşam Ankara’ya yolcu edildi.

 

 

Gazileri ve KADAGER üyelerini Ankara’ya yolcu eden AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “ Anlamlı bir projeye katkı sunan herkese sonsuz teşekkür ediyor, sizlere de hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi. Desteklerinden ötürü AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş’a teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ise hazırlanan boyunluk ve çorapları Ankara’da Mehmetçiklere teslim edeceklerini ifade etti. Yarlıgan, “^Ankara’da Anıtkabir ziyaretinin ardından  TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’la görüşme yapıp Trakya Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan projemiz hakkında bilgi vereceğiz. Ankara’dan ayrıldıktan sonra Afyon ve Kütahya’ya da gezi düzenleyip Belediye Başkanları ile görüşmeler yapacağız” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10