Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor zorlu virajda

Bölgesel Amatör lig 8.bölge 1.grupta haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor üçüncü hafta maçında deplasmanda Lüleburgazspor'a konuk olacak. İlk iki maçından altı puan toplayan tem

Çerkezköy 12.11.2021 14:22:00 0
Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor zorlu virajda

Bölgesel Amatör Ligde heyecan tüm hızıyla devam ederken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un yer aldığı 8.Bölge 1.grupta iki karşılaşma oynanacak.

 

ALTI PUANI BULUNUYOR

 

Ligin ilk haftasını hükmen galibiyet ile geçen temsilcimiz geçtiğimiz hafta evinde güçlü rakibi Kapaklıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılarak ligdeki ikinci maçından da üç puan ile ayrılmasını bildi. Bu karşılaşmanın ardından Lüleburgazspor maçının hazırlıklarına günde çift antrenman ile başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor bugün yaptığı son idmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.

 

HEDEF GALİBİYET

 

Lüleburgazspor maçından galibiyet ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Geçtiğimiz hafta zorlu Kapaklıspor maçını kayıpsız geçerek liderliğe yükseldik. Bu hafta ise deplasmanda zorlu Lüleburgazsopr’a konuk olacak. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılıp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Teknik heyete ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

 

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

 

Pazar günü saat 14.00’de Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Abdüsamet Ulutaş yönetecek. Ulutaş’ın yardımcılıklarını ise İbrahim Tokuç, Berk Tezcan ve İbrahim Zeydan yapacak.

 

ÜÇ PUAN İLE AYRILMAYI HEDEFLİYORUZ

 

Ligde üç puanı bulunan Kapaklıspor ise ilk iki maçını hükmen galibiyet ile kapatan Tekirdağspor’u konuk edecek. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla zorlu Tekirdağspor karşılaşmasından üç puan ile ayrılmak hedefinde olduklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban, “ Bir önceki hafta deplasmanda 1911 Çerkezköyspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen yakaladığımız fırsatları değerlendiremeyerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık. Bu hafta ise taraftarımız önünde Tekirdağspor’u konuk edeceğiz. Bizim için büyük öneme sahip olan karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.

 

KAPAKLI’DA OYNANACAK

 

Kapaklı İlçe Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan zorlu karşılaşmada Muhammed Ömür, Vedat Altan, Can Orhan Çelebi, Ali Serdar Kankaş hakem triosu yönetecek.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10