Kapaklı'da yazar-okur buluşması

Kapaklı Belediyesi tarafından Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yazar Erkin Saçar ve Haluk Ecevit okurlarıyla bir araya gelip kitaplarını imzaladı. Yazarlar Erkin Saçar ve Haluk E

Kapaklı 14.11.2021 17:59:00 0
Kapaklı

Çocuklara kitabı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak ve genç okurların kütüphanelerle tanışmalarını sağlamak amacıyla 13-19 Kasım tarihleri arasında kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası ilçemizde yazar-okur buluşması etkinliğiyle kutlandı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Kapaklılı yazarlar Erkin Saçar ve Haluk Ecevit okurlarıyla bir araya geldi.

 

 

ÇOCUKLARA TAVSİYELERDE BULUNDULAR

 

İlk olarak Maşatlığa Kırlayan Kızan, Darmaperuşan, Kral Amatokos’un Altın Maskesi ve Kayıp Zaman Çocukları kitaplarının yazarı Haluk Ecevit söyleşisi gerçekleştirildi. Söyleşi de kitaplarının konu ve içeriklerinden, yazma sürecinden ve beslendiği kaynaklardan bahseden Yazar Ecevit, çocuklara kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.  Liderim Öğretmenim kitabının ardından Bir Hayali’n Peşinde kitabıyla yazım hayatını sürdüren Yazar Erkin Saçar ise öğrenci ve ebeveyn üzerinden okuma sürecini katılımcılarla paylaştı. Okumanın önemine değinen Saçar, okumanın bir yaşından itibaren insan hayatına girdiğini belirterek özellikle ebeveynlere kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Söyleşi ve imza etkinliklerinin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, katılan çocuk ve ailelere teşekkür ederek, yazarlara çiçek takdiminde bulundu.

 

Haber/Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10