Necati Aksu oda seçimlerine yeniden aday

2018 seçimlerinde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına mevcut başkan Ali Bozdağ'ın karşısına çıkan ve çalışmalarıyla ön planda olan Necati Aksu, 2022 yılı başı

Çerkezköy 15.11.2021 15:09:00 0
Necati Aksu oda seçimlerine yeniden aday

Mutlak değişimden yana olduklarını ifade eden Aksu,” Mevut başkan 25 yıldır odayı yönetmekte, her seçim dönemi bu benim son seçimim diyerek esnafın adeta duyguları ile oynayıp zekası ile dalga geçmektedir. Ama sayın Bozdağ’ın unuttuğu bir şey var; biz gençlerin önünü yine gençlere güvenen onların yarınlarına inanan esnaf kardeşlerimiz açacaktır. Bizler yılmadan, yorulmadan, gönül kırmadan inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarına 7 gün 24 saat çözüm bulmak, hizmet üretmek için çıktığımız yolda üyelerimizle birlikte et ile tırnak misali ayrılmaz sıkı bir bağ kurup, onların iyi ve kötü günlerinde, maddi-manevi her türlü sıkıntılarında yanlarında olmanın sözünü veriyoruz” dedi.

 

YENİ TİCARET KAPILARI AÇACAĞIZ

 

Aksu, “ Bizim amacımız bütün Çerkezköy esnaf ve sanatkarlarımızı kucaklayarak bugüne kadar yapılmamış olanları yayıp esnafımıza hizmetkar olmaktır.Ahilik kültürü ile günümüz teknolojisini birleştirerek yeni ticaret kapıları açacağız. Kısacası esnafımıza taze kan olmaya ve Çerkezköy’e yeni bir ticari bakış açısı getirmeye geliyoruz. Genç, dinamik fikirli tüm esnaf ve sanatkarlarımızı kurumlar arası temsil edecek kadromuz ile yeniliğe adayız. Birlik beraberlik ve memleket sevdası ruhu ile çıktığımız olduğumuz bu hizmet yolunda Allah bizlere muzafferiyet nasip etsin.

 

ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI

 

Odanın Kapaklı ve Çerkezköy’de toplam 4 bin 500’e yakın üyesinin bulunduğunu kaydeden Aksu,” Ancak seçimlerde esnafımızın katılımı az olmaktadır. Bunun sebebi ise mevcut oda başkanının üyeleri yeterli bilgilendirmemesi ve kısıtlı salonlarda seçimi yapma isteğidir. 2022 yılında yapılacak seçimin Kapalı Spor Salonunda pandemi kurallarına uygun, esnafımızın daha rahat edeceği şekilde yapılması için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu seçimde de üyelerimizin sandığa gelerek genç nesillere ve odamıza sahip çıkmasını istiyor ve ‘Şimdi değişim zamanı’ diyerek üyelerimizi kongreye davet ediyorum” dedi.

 

 Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10