Süleymanpaşa Kent Konseyi'nde Güngör güven tazeledi

Süleymanpaşa Kent Konseyi olağan genel kurulu önceki gün Tekirdağ Ticaret Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Beste Emre Güngör tek liste ile girdiği seçimlerde güven tazeleyerek yeniden ba?

Süleymanpaşa 16.11.2021 17:48:00 0
Süleymanpaşa Kent Konseyi

Tekirdağ Ticaret Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığına Dr. Hacı Bayram Zengin seçilirken, divan üyeliklerine Şirzat Filiz, Bahadır Uygun, Elif Sağlam seçildi.

 

 

 

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

 

Faaliyet raporlarının oy birliği ile kabul edilmesinin ardından kongrede seçimlere gidildi. Seçimlere tek liste ile giren mevcut Başkan Beste Emre Güngör’ün listesi seçimleri kazanırken, Güngör başkanlığındaki yöne yönetimde Alpay Aşan, Aykut Akdemir, Bünyamin Allptürk, Fatih Erge, İbrahim Üzmezoğlu, Levent Türkan, Nesibe Ünal ve Sezai Kurt yer aldı. Kadın Meclisi Başkanı Meliha Duygu Ersen, Engelli Meclisi Başkanı Ahmet Murat Sarılarlı, Gençlik Meclisi Başkanı Ufuk Aygün seçilirken, yedek kurulda ise Akut Demirkıran, Bahriye Kezcan, Şebnem Çalışkan, Demir Oğuz, Fatih Köse, Hüseyin Güneş, İlker Demirtaş ve Ömer İleri yer aldı. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kongrenin ardından konuşma gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “ Mevcut başkan ve başkan adayımız Beste Emre Güngör’e başarılar diliyoruz. Tek liste halinde gerçekleşen  kongrenin, şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Kent Konseyi yönetimini de tebrik ediyorum” dedi. Yüksel’in konuşmasının ardından Kent Konseyi tarafından Başkana hediye takdimi yapıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Üyelere teşekkür konuşması gerçekleştiren Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre Güngör, “ Üyelerimizle birlikte Süleymanpaşa Kent Konseyi’ni iyi bir yerlere getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün bize güvenerek buraya gelip, yalnız bırakmayan protokol üyelerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10