ÇTSO meclisi Demokrasi ve Özgürlükler adasında toplandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği projesi kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantısını Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında; yönetim

Çerkezköy 16.11.2021 18:09:00 0
ÇTSO meclisi Demokrasi ve Özgürlükler adasında toplandı

Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında toplanan meclise ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

 

SİMİT, AÇMA VE POĞAÇAYA ZAM

 

Açılış ve yoklamanın ardından Ekim ayı gelir ve gider bütçesi görüşülürken, Ekim ayı gelirinin 1 milyon 87 bin 40,75 TL, giderinin ise 580 bin 986 TL olduğu bildirildi. Gelir ve gider bütçesinin oy birliği ile kabul edildiği toplantıda fırıncıların simit, açma ve poğaçaya azami fiyat talebi görüşüldü. Meslek komitesinin simidin gramajının 90 gramdan 100 grama, fiyatının da 2 TL’den 2.5 TL’ye çıkarılması, açma ve poğaçanın da gramajının 80 gramdan 90 grama çıkarılması, fiyatının 2.5 TL olması yönünde görüşü meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi.

 

FUARA 102 FİRMA KATILDI

 

Gündemin dördüncü maddesinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakan Gel tarafından Çerkezköy Endüstriyel Fuarı hakkında bilgilendirme yapılırken, fuara 97 firmanın ve beş kurumun katıldığı, fuarı 5 bin kişinin üzerinden kişinin ziyaret ettiği kaydedildi.

 

 

SİTEMDE BULUNDU

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, fuara katılan bazı firmaların fuara gereken önem vermeyip gereken ilgiyi göstermediğini kaydederek sitemde bulundu. Kozuva, “ Bu fuar organizasyonlarında ricam lütfen ne yapacaksak yapalım, işimize değer verelim.Orada bir emek vardı ve ben o emeğe üzüldüm. Gelecek yıl fuara girecek firmalara istediklerini bizzat anlatmak gerekiyor. Büyük firmalarla küçük firmaları bir araya getirdik.  Çok da faydalanan oldu. Ama işimize biraz daha değer vermemiz gerekiyor” dedi. Kozuva’nın konuşmasının ardından dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10