Yüksel, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı

Süleymanpaşa Belediyesi, Ankara'da başlayan Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'nde 2021 yılında gençlere yönelik olarak yapılan yatırım ve hizmetler dolayısıyla ödüle layık görüldü.

Süleymanpaşa 17.11.2021 14:59:00 0
Yüksel, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan

Süleymanpaşa Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediyelerin katılımıyla organize edilen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’ne katılarak, Süleymanpaşa’da gençlere yönelik gerçekleştirilen yatırım ve hizmetleri tanıttı. Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen festivalin açılışını Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Erdoğan, açılış konuşmasında devler olarak gençlere verilen öneme vurgu yaparak, festivalin hayırlı olması temennisini paylaştı.

 

 

SPORA VE GENÇLERE YAPILAN YATIRIMLAR ÖDÜL GETİRDİ

 

Süleymanpaşa Belediyesinin 2021 yılında spora ve gençlere yönelik yatırım ve hizmetleri dolayısıyla festivalde ödüle layık görüldü. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ödülü bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ellerinden teslim aldı.Ödül töreninin ardından konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak 2021 yılında “Gençlik ve Spor Yılı” temasıyla gençlerimize yönelik şehrimizde hayata geçirdiğimiz projeler dolayısıyla, ödüle layık görülen belediyelerden biri olduk. Gençlerimize yönelik yatırımlarımızın ödülünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almanın onurunu ve mutluluğunu yaşadık. Bu gurur hepimizin,” diye konuştu.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10