Başkan Akay'dan Ankara çıkarması

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu genel merkezdeki makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 17.11.2021 17:12:00 0
Başkan Akay

MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun’u da ziyaret eden Akay danışmanlığını yaparken Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nın 16. Olağan Kurultayında Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Mustafa Ülkem Uruk’u da ziyaret ederek tebriklerini iletti. Akay sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “ Sevgili kardeşim Mustafa Ülkem Uruk, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığına seçildi. Genel Merkezimizde ziyaret ettim. Bir kez daha mutlu oldum. Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne Gençlik Kollarımızı birlikteliği için tebrik ediyorum. Sevgili Kardeşim Mustafa Ülkem Uruk partimiz, bölgemiz ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Kendisine bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

 

 

GENEL BAŞKANIMIZIN SELAMLARI VAR

 

Akay Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine giderek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret etti. Çerkezköy’de yapılan çalışmalar hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na brifing sunan Akay, ziyaretle ilgili fotoğrafları sosyal medya hesabından “ Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm Tekirdağ’a selamları var” notu ile paylaştı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10