Vali Yıldırım: Şehitlerimizin aileleri bizlere emanet

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa 'da bir otelde düzenlenen akşam yemeğinde Trabzon Şehit Aileleri Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Yemekte konuşan Vali Yıldırım, "Şehit aileler

Tekirdağ 18.11.2021 15:52:00 0
Vali Yıldırım: Şehitlerimizin aileleri bizlere emanet

Süleymanpaşa’da bir otelde düzenlenen akşam yemeğine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra,  Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ve dernek üyeleri, Tekirdağ’da bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Ali Rıza Açıkgöz,  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Deniz Uygun ve Tekirdağ Karadeniz İlleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb Osman Kılıç da katıldı.

 

 

“BU BAYRAK VATANIMIZIN HER SANTİMETREKARESİNDE ÖZGÜRCE DALGALANACAKTIR”

 

Vali Yıldırım yemekte yaptığı konuşmada, “Bu vatanın her santimetresinde bu ezan duyulacaktır, bu bayrak vatanımızın her santimetrekaresinde özgürce dalgalanacaktır. Bunu sağlayabilmek için sizler ailenizden şehit verdiniz, şehitler verdik, hepimizin ailesinde şehitler var. Gazi oldunuz, bunun için oldunuz. Şehit aileleri çok kıymetli, şehitlerimizin bize emanetidir. Gazilerimiz de çok kıymetli onlar hem aileleri, hem kendileri baş tacımızdır” ifadelerini kullandı. Program, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10