1911 Çerkezköyspor evinde Tuncaspor'u konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta hafta sonunda birbirinden önemli karşılaşmalar oynanacak. Dokuz puanla haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Tuncaspor'u konuk ederken, Kapaklıspor ise

19.11.2021 14:41:00 0
1911 Çerkezköyspor evinde Tuncaspor

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta dördüncü hafta dört karşılaşma oynanırken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde üç puan mücadelesi verecek.

 

ÜÇ MAÇI DA KAZANDI

 

Ligin ilk haftasını Vizespor’un ligden çekilmesiyle 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor bir sonraki hafta evinde Kapaklıspor ile karşı karşıya gelmişti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz iki golle karşılaşmadan üç puan ile ayrılmıştı. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Lüleburgazspor’a geçtiğimiz hafta konuk olan temsilcimiz Fırat’ın penaltı ile zorlu deplasmandan üç puan ile dönmüştü. Tuncaspor ise ligin ilk haftasında deplasmanda Kapaklıspor’a 2-1 mağlup olurken, ikinci hafta maçında ise Lüleburgazspor’u 3-1 mağlup ederek kendine gelmişti. Tuncaspor bir önceki haftayı ise bay olarak geçmişti.

 

GÜNDE ÇİFT ANTRENMANLA ZORLU MAÇA HAZIRLANDI

 

Lüleburgazspor deplasmanından alınan üç puan ile birlikte büyük moral bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta başında Tuncaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde günde çift antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Cuma günü yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK

 

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan zorlu karşılaşmayı Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek. Kösterelioğlu’nun yardımcılıklarını ise Osman Korkmaz, Serkan Aydın ve Alper Yolcu yapacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılacaklarını söyleyerek, “ Lige iyi bir başlangıç yaptık. Takım olarak iyi gidiyoruz. Bu hafta ise evimizde Tuncaspor’u konuk edeceğiz. Rakibimizin gücünü biliyoruz fakat karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyoruz. Şampiyonluk yolunda taraftarımızın desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Bu hafta tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya davet ediyoruz” dedi.

 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE

 

Ligde yedi puanla ikinci sırada yer alan Tekirdağspor ise hafta sonunda puansız Lüleburgazspor’u konuk edecek. Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 14,00’de başlayacak olan karşılaşmada Mahmut Hasan Küçük, Ömer Okumuş, Furkan Olcaş, Servet Ölekli hakem triosu görev alacak. Ligde orta sıralarda mücadele eden Kapaklıspor ise hafta sonunda deplasmanda Babaeskispor’a konuk olacak. İlk hafta evinde Tuncaspor’u mağlup eden Kapaklıspor, ikinci hafta deplasmanda 1911 Çerkezköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği oyunu ortaya koyamayan Kapaklıspor karşılaşmadan da 2-0 mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bir önceki hafta ise Kapaklıspor evinde Tekirdağspor’u konuk etti. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen çabuk toparlanan Kapaklıspor üst üste bulduğu gollerle karşılaşmada öne geçmişti. Tekirdağspor ise ilerleyen bölümlerde on kişi kalmasına rağmen beraberlik sayısını bularak önemli bir puanı hanesine yazdırmıştı. Kapaklıspor ligde oynadığı 3 karşılaşmada 4 puanla beşinci sırada yer alırken, Babaeskispor ise üç karşılaşmada altı puan toplayarak üçüncü sırada yer alıyor.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10