Canım Kardeşim 3 Çerkezköy'e geliyor

Çerkezköy Belediyesi ev sahipliğinde 21 Kasım Pazar günü 'Canım kardeşim 3' adlı müzikli çocuk tiyatrosu minik tiyatroseverlerle buluşacak. Müzikli çocuk tiyatrosuna tüm çocukları davet eden

Çerkezköy 19.11.2021 16:10:00 0
Canım Kardeşim 3 Çerkezköy

Pandemi nedeniyle ara verilen kültür ve sanat etkinlikleri Çerkezköy’de de yeniden başladı. Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz hafta şair, gazeteci yazar Sunay Akın’ın ‘Atatürk’ün İzinde, Cumhuriyet Yolunda’ konulu söyleşisinin ardından, ‘Seni Unutmak İstemedim ki’ isimli tiyatro oyunu da geçtiğimiz günlerde sanatseverlerle buluşmuştu. Kültür ve sanat etkinliklerinin üçüncüsü ‘Canım kardeşim 3’ 21 Kasım Pazargünü  Atatürk Kültür Merkezi’nde minik tiyatroseverlerle buluşacak.

 

Bu yılın ilk ara tatili bitmeden müzikli çocuk tiyatrosunu çocuklarla buluşturmak istediklerini belirten Başkan Akay, “2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk ara tatili 22 Kasım Pazartesi günü sona eriyor. Tatilden önce çocuklarımızı müzikli çocuk tiyatrosu ile buluşturmak istedik. Bu çerçevede 21 Kasım Pazar günü ‘Canım Kardeşim 3’ adlı müzikli çocuk tiyatrosunu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezimize getiriyoruz. Pazar günü saat 13.00 ve 15.00’da sahnelenecek olan ‘Canım Kardeşim 3’ adlı müzikal çocuk tiyatrosunu izlemeye tüm yavrularımızı davet ediyorum” dedi.

 

KATILIM SINIRLI

 

‘Canım Kardeşim 3’ isimli çocuk tiyatrosunun, 21 Kasım Pazar günü saat 13.00 ve 15.00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 seansta sahneleneceğini kaydeden yetkiler, “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenen ve katılımın kontenjanla sınırlı olduğu müzikli çocuk tiyatrosunu izlemek isteyenler, biletlerini etkinlikten 2 saat önce Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin edebilirler. Pandemi tedbirleri kapsamında izleyiciler Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden bilgilerini göstererek etkinliğe katılabilecek” ifadelerini kullandı.

 

 Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10