Mehmet Tusçuoğlu için Mevlid-i Şerif okutuldu

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu ve Onursal Başkanı Mehmet Tusçuoğlu (81) için ölümünün 40'ıncı gününde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kapaklı 19.11.2021 16:34:00 0
Mehmet Tusçuoğlu için Mevlid-i Şerif okutuldu

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde Perşembe günü saat 18.00’de düzenlenen Mevlid-i Şerif programına; Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, eşi Zeliha Tusçuoğlu, İnan Makina Yönetim Kurulu Başkanı olan kızı Tijen Alkan, damadı fabrikanın Genel Müdürü Dinçer Alkan, sanayiciler, iş insanları, fabrika çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

 

SEKTÖRE FARKLI BİR İVME KAZANDIRDI

 

İnan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Alkan, 1972 yılında kurduğu firma ile Türkiye’de kırıcı sektörüne farklı bir ivme kazandırıp Türkiye’den dünyanın çeşitli yerlerine yaptığı ihracatlar ile kısa sürede sektörde bilinir bir marka olan ve 2018’de üretim üssünü Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’ne taşıyan MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin kurucusu ve Onursal Başkanı Mehmet Tusçuoğlu için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılan vatandaşları kapıda karşıladı.

 

 

 

MEVLİT OKUTULDU

 

Bölge için önemli bir değer olan ve yaptığı projelerle bölge sanayisine önemli katkı sağlayan Mehmet Tusçuoğlu için düzenlenen Mevlit programında Kapaklı Erkaynak Camii İmamı İlhan İlke, Mevlana Camii İmamı Uğur Rendeci ve İrfan Demir, dualar okudu. Mevlid-i Şerif programının ardından Mehmet Tusçuoğlu’nun hayrına vatandaşlara pilav, tatlı ve mevlit şekeri ikram edildi.

 

Haber/Fatma Nur VURAL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10