Sorumsuzluk ve duyarsızlık kazaya sebep oldu

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Atatürk Caddesi'nde yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında açıkta bırakılan alanlar adeta kazaya davetiye çıkartıyor. Günlerc

Çerkezköy 19.11.2021 16:43:00 0
Sorumsuzluk ve duyarsızlık kazaya sebep oldu

Çalışmalar kapsamında Çerkezköy Atatürk Caddesi İş Bankası önünde açılan logar kapağının günlerdir kapatılmadığı gibi etrafında iş güvenliğine dair bir önlem alınmamasına vatandaşlar tepki gösterirken, korkulan oldu. Vatandaşın tahmin ettiği gibi önceki gece 59 TK 143 plakalı araç bu çukura düştü. İtfaiyenin uzun uğraşları sonrası düştüğü çukurdan çıkartılan araçta maddi hasar meydana gelirken, öte yandan günlerdir açık bırakılan bu çukura bir çocuk veya yaşlı bir vatandaşın düşmemesi ise sevindiren nokta oldu.

 

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDILAR

 

Vatandaşlar, “Polis caddede yanlış park ettiğimiz durumda ceza yazarken, her gün binlerce vatandaşın, yüzlerce aracın geçtiği, çalışmaların yapıldığı alanda iş güvenliği ve can güvenliğine yönelik önlem almayan müteahhitlere yönelik zabıta neden ceza yazmıyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Vatandaşlar bu tür kazaların ve ihmallerin bir daha yaşanmaması için belediye yetkililerini ve zabıta ekiplerini de göreve çağırdı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

VİDEOLU HABER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10