Süleymanpaşa Belediyesi dezenfeksiyon çalışmalarını sıklaştırdı

Süleymanpaşa Belediyesi son zamanlarda yeniden artan koronavirüs vakaları sebebiyle, düzenli olarak gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmalarını sıklaştırdı. Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşle

Süleymanpaşa 22.11.2021 16:06:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi dezenfeksiyon çalışmalarını sıklaştırdı

Süleymanpaşa Belediyesi son haftalarda artış gösteren Korona virüsü vakaları dolayısıyla, Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi başta olmak üzere tüm kamu hastanelerinde belirli aralıklarla dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

ÇALIŞMALARIN KAPSAMI GENİŞLETİLİYOR

 

Ekiplerin çalışmaları kapsamını genişleterek sürdürdüğünü kaydeden yetkililer, “Şehir Hastanesi, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi ve Devlet Hastanesi 1. Kısım giriş çıkışlarında arındırma faaliyetlerine devam eden ekipler, çalışmaların kapsamını aile ve halk sağlığı merkezlerini de içine alacak şekilde genişletti. Bu doğrultuda, Karadeniz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi girişi de özel ekipler tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi” dedi.

 

 

KURUMSAL ÖNLEMLER TEK BAŞINA YETERSİZ

 

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, salgına karşı alınan kurumsal önlemlerin kişisel önlemler ve aşılama çalışmaları olmadan yetersiz kalacağı bir kez daha hatırlatılarak, vatandaşlara aşı yaptırmayı ihmal etmemeleri, maske, mesafe ve hijyen kriterlerine uygun davranmaya devam etmeleri çağrısı yapıldı.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10