1911 Çerkezköyspor, Tuncaspor'u geçemedi 1-1

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Tuncaspor'u konuk etti. Haftaya lider durumda giren temsilcimiz rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayarak karşılaşmadan bir

22.11.2021 16:21:00 0
1911 Çerkezköyspor, Tuncaspor

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmayı Ertuğrul Kösterelioğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Osman Korkmaz, Serkan Aydın yaptı.  Karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor Mert Eren, Ali, Furkan,  Mertcan, Mehmet, Muhammed, Fırat, Metehan, Yusuf, Ramazan, Barışcan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Tuncaspor ise Enhar, Birol, İbrahim, Selahattin, Fatih, İsa, Muhammet, Batuhan,Berke, Serhat, Şiyan kadrosu ile çıktı.

 

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

 

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya iyi başlayan taraf konup ekip oldu. Karşılaşmanın 4’üncü dakikasında gelişen Tuncaspor atağında Berke’nin pası ile hareketlenen Mazhar düzgün bir vuruş gerçekleştirerek konuk ekibi öne geçirdi. İlk dakikalarda gelen şok golle birlikte oyundan kopmamaya çalışan temsilcimiz beraberlik golü için Tuncaspor kalesine yüklendi.

 

BERABERLİĞİ SAĞLADIK

 

Karşılaşmanın 20’inci dakikasında kazanılan serbest vuruşta ceza sahası içine gönderilen topu iyi takip eden savunma oyuncusu Mehmet düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımının beraberlik sayısını kaydetti. Gelen golle birlikte büyük bir moral bulan temsilcimiz ilerleyen bölümlerde ikinci gol için yüklendi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre 1-1’lik eşitlik ile sonuçlandı.

 

 

ON PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde oyunda hakimiyeti eline alan 1911 Çerkezköyspor galibiyet golü için ataklar geliştirdi. Fırat, Ramazan ve Barışcan ile etkili olmaya çalışan temsilcimiz pozisyonlardan yararlanamadı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Barışcan iki net pozisyondan yararlanamazken, kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı. Sezonun ilk puan kaybını yaşayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor puanını 10 yaparken, Tuncaspor ise 4 puana yükseldi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10