Tekirdağspor uzatmalarda üç puanın sahibi oldu

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ile zirve hesabı yapan Tekirdağspor evinde Lüleburgazspor'u konuk etti. Rakibi karşısında iki kez mağlup duruma düşen Tekirdağspor son

22.11.2021 16:25:00 0
Tekirdağspor uzatmalarda üç puanın sahibi oldu

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Mahmut Hasan Küçük yönetirken, yardımcılıklarını ise  Ömer Okumuş, Furkan Olcaş ve Servet Ölekli yaptı.  Tekirdağspor karşılaşmaya Süleyman,Bülent, Furkan, Ayberk, Alperen, Yücel, Enes, Şenel, Çağrı, Doruk ve Osman ilk on biri ile çıkarken, Lüleburgazspor Kubilay, Mehmet, Önder, Celil, Kerem,Doğukan, Cenk,Sadık,Yusuf,Hasan, Ahmet kadrosu ile çıktı.

 

İKİ TAKIMDA KONTROLLÜ BAŞLADI

 

Karşılaşmaya her iki takımda galibiyet için çıkarken ilerleyen bölümlere doğru Tekirdağspor üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. İlerleyen bölümlere doğru özellikle kanatlardan hücumlar geliştiren Tekirdağspor golü de ilk devrenin sonlarına doğru  buldu. Sağ kanattan kullanılan kornerde ceza sahası içinde yaşanan karambolde topa en son dokunan Ayberk Tekirdağspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golden iki dakika sonra ise konuk ekip Lüleburgazspor beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan Hasan Türk’ün kullandığı kornerde topa ön direkte iyi yükselen Kerem topu ağlara göndererek skoru eşitledi.

 

 

LÜLEBURGAZSPOR ÖNE GEÇTİ

 

İlk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Lüleburgazspor öne geçti. 48’inci dakikada Hasan Türk kaleci Süleyman’ın hatasını iyi değerlendirerek kornerden topu ağlara gönderdi. Mağlup durumdan üstün duruma geçen Lüleburgazspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu.  Rakibi karşısında beraberlik arayan Tekirdağspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı.

 

GOLLER UZATMALARDA GELDİ

 

Karşılaşmanın 89’uncu dakikasında Tekirdağspor beraberlik golünü buldu. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde Atalay düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru eşitledi. Beraberlik golünün ardından büyük moral bulan ev sahibi ekip uzatma dakikalarında müthiş bir geri dönüş yaparak karşılaşmada öne geçti. Uzatmaların yedinci dakikasında Çağrı’nın pasıyla hareketlenen Atalay topu ağlara göndererek kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Tekirdağspor bu galibiyet ile puanını 10 yaparak averajla liderliğe yükselirken, Lüleburgazspor ise puanla tanışamadı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10