Ergene Velimeşespor güçlü rakibine direnemedi

TFF 2.Lig 14'üncü hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Ergene Velimeşespor ligin zirvesinde yer alan Sakaryaspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen Ergen

22.11.2021 16:28:00 0
Ergene Velimeşespor güçlü rakibine direnemedi

Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Eren Özyemişçioğlu, Muhammet Ali Doğan, İbrahim Ethem Potuk hakem triosu yönetti. Sakaryaspor karşılaşmaya Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Serkan Odabaşoğlu, Ömer Bozan, Oğuz Kocabal, Onur Ramazan Toprak, Onur Karakabak, Oğuz Yıldırım, Hurşit Taşçı, Ümit Kurt, Mustafa Tahir Babaoğlu kadrosu ile çıkarken, Ergene Velimeşespor Ahmet Sabri Fener, Savaş Polat, Emrah Taysi, Furkan Külekci, Muhammet Mahmut Emir, Eser Akbaş, Fatih Cerlek, Emre Can Atila, Oğuzhan Akgün, Burhan Arman, Yakup Alkan ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

 

Maça hızlı bir başlangıç yapan Ergene Velimeşespor 8’inci dakikada Yakup Alkan’ın golüyle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Erken gelen golün şokunu üzerinden çabuk atan Sakaryaspor 11’inci dakikada Onur Bozan ile beraberlik golünü buldu. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takımda galibiyeti düşündü. 19’uncu dakikada Sakaryaspor’da sahneye çıkan Tahir Babaoğlu düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Bu golden üç dakika sonra ise Oğuz Yıldırım Ergene Velimeşespor savunmasının hatasını iyi değerlendirerek takımının üçüncü golünü kaydetti.

 

11 PUANDA KALDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini 3-1 mağlup kapatan Ergene Velimeşespor ikinci devre farkı indirmeye çalıştı. Rakibi karşısında orta alanda topa daha çok sahip olan Ergene Velimeşespor 67’inci dikakada İbrahim Fatih Dilek ile golü bularak umutlandı. Kalan dakikalarda beraberlik için yüklenen Ergene Velimeşespor güçlü rakibinin savunmasını geçmekte zorlandı. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada Sakaryaspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Sakaryaspor bu galibiyet ile puanını 32 yaparak liderliğini sürdürürken, Bu sezon dokuzuncu mağlubiyetini alan Ergene Velimeşespor ise 11 puanda kaldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10