Eğitim camiası kahvaltıda buluştu 

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği ve Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bu yıl da 9.'sunu düze

Çerkezköy 23.11.2021 12:08:00 0
Eğitim camiası kahvaltıda buluştu 

Tokoçin Restaurant’ta bugün saat 09.45’de düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Kaymakam Adayı İsa Bertan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkan Vekili Özcan Dinç, Başkan Yardımcısı Selim Arıkök, Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği başkanları, şehit aileleri, hayırseverler ve STK temsilcileri katıldı. Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, babasının vefatı dolayısıyla kahvaltı programına katılamadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıya katılım yoğun oldu.

 

 

Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkan Vekili Özcan Dinç kahvaltıda, “Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

HER DÜZEYDE İNSANI YETİŞTİREN; ÖĞRETMENLERİMİZ

 

24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi öğretmenlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru da, “Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği başkanımıza bizi sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyoruz. Baş tacı öğretmenlerimizle bizi buluşturdukları için, öğretmenlerimize böyle bir jest yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Birçok önemli gün var. Ben bu günlerin içerisinde en çok anneler gününü ve öğretmenler gününü önemsiyorum. Ben annemin elini öpüyorum, şehit yakınlarımın elini öpüyorum, öğretmenlerimizin elini öpüyorum. Yani ister yaşı benden küçük olsun büyük olsun hiç fark etmez şehit annelerinin, öğretmenlerimizin, annemin elini öpüyorum. Bu iki gün çok önemli, ‘bana bir harf öğretenin, 40 yıl kölesi olurum’ diyen Hz. Ali’nin bu muhteşem sözüne mazhar olmuş bir meslek mensubu karşımızda. Gerçekten hepimizi yetiştiren, bütün başkanları bakanları her düzeyde insanı yetiştiren öğretmenlerimiz. Yarın yine güzel bir programımız var. Fen lisemiz güzel bir program hazırladı. Yarın orada olacağız ve kelamların en güzelini siz öğretmenlerimize söylemeye çalışacağız, dilimizin döndüğü kadarıyla. Hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyor, öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Fatma Nur VURAL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10